strona główna »» Olej lniany do smażenia

Olej lniany do smażenia


Olej lniany nie jest typowym olejem do smażenia. Podczas procesu obróbki termicznej, jak większość produktów traci swoje właściwości. Smażenie powoduje utratę kwasów Omega 3 , witaminy E oraz innych składników.

Jego stosowanie powinno być na zimno w postaci np. jako dodatek do sałatek.

Zobacz przepisy dotyczące jego stosowania

Opinie uzytkowników
Napisz komentarz



MEGA PORCJA OMEGA 3!

Olej Lniany Omega-3 Golden Linum

Zawartość butelki:
- Wielonasycone kwasy (NNKT) tłuszczowe: Omega 3 ponad 50%, Omega 6 ok. 15%
- Nienasycone kwasy tłuszczowe: Omega 9 - ok. 10%
- Lignany
- Witamina E
- Składniki mineralne: potas, fosfor, magnez, wapń, siarka, selen, krzem, chrom, kobalt, żelazo, cynk i miedź

Zobacz rownież


Reklama: Vianesse | Grzyby Candida